Frigofrik Kasa Nedir?

Frigofrik Kasa Nedir?

FRİGOFİRİK KASA NEDİR?

Frigorifik kasa yüksek dış dayanımı ve yüksek ısı izolasyonu sağlayan poliüretan malzemesi sayesinde et,süt,balık,tavuk,dondurma,tüm dondurulmuş gıdalar,meyve,sebze,bunun yanında kuru gıda,mobilya ,tekstil,kargo gibi birçok yükün taşımasında güvenle kullanılan bir kamyon kasası türüdür.

frigofrik kasa nedir ile ilgili görsel sonucu

Genel Özellikler;

Paneller; dışında yüksek performans kimyasal dayanımlı, estetik görünüm ve dış ortam koşullarına maksimum dayanımın gösteren, parlak, zor koşullara dayanıklı,asitler, bazlar ve klorlu su dahil olmak üzere birçok kimyasal maddeye dayanıklı,termal şok, UV, çizilme ve matlaşma dayanımı yanında ani ısı değişikliklerinde çatlama ve yorulmaya dayanım performansı en üst düzeyde olan jelkot kullanılmakta,camelyafı ve örgü dokuma kullanılarak polyester ile ıslatılarak oluşturulan CTP malzeme arası yüksek ısı izolasyonu sağlayan poliüretan malzemesi ile monoblok sandviç sistem olarak üretilmektedir.

frigofrik kasa nedir ile ilgili görsel sonucu

Taban;altta zor koşullara dayanıklı CTP malzeme arası özel gürgen takviyeler ve yüksek ısı izolasyonu sağlayan poliüretan malzemesi,üstte suya dayanıklı kontrplak ile monoblok sandviç sistem olarak üretilmektedir.

frigofrik kasa nedir ile ilgili görsel sonucuÇerçeve 304 kalite paslanmaz çelikten üretilmektedir.Tüm kapı menteşe,kilit kolları gibi aksesuarları paslanmaz malzemeden üretilmektedir.

Şasi,özel Z büküm ana şasi kroslarla takviyelendirilerek üretilmekte,tüm zorunlu aksesuarlar için gerekli parçalar kaynatıldıktan sonra kumlanarak boyanmaktadır.

 

Takım dolabı,çamurluk,tampon takozları,kapı takozları,yan koruma donanımı,elektrik sistemi gibi tüm zorunlu aksesuarlar dahildir.